Home

Despre noi

 

Dragi vizitatori,

Vă mulţumim pentru interesul pe care-l arătaţi Consulatului General al României la Salonic, consultându-i website-ul care reflectă diversitatea activităţilor desfăşurate de echipa noastră.

Concepând acest website, am încercat, pe cât posibil, să venim în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui vizitator. Cetăţenii români sau de origine română vor putea fi la curent cu evoluţiile din relaţia româno-elenă, vor putea consulta informaţiile consulare, precum şi anunţuri privind evenimentele destinate comunităţii româneşti din circumscriptia Consulatului General al României la Salonic. Vizitatorii site-ului vor putea explora multiplele faţete ale relaţiei dintre România și Grecia, fie ele referitoare la oportunităţile de afaceri în România, înscrierea la studii, viaţa culturală sau cele mai potrivite destinaţii turistice.

Echipa noastră își dorește să furnizeze servicii de calitate pentru comunitatea românească şi să răspundă doleanţelor cetățenilor români cu promptitudine şi în condiţiile prevăzute de lege, cât și să consolideze cooperarea cu partenerii noştri din Grecia.

În măsura posibilităţilor, vom sprijini iniţiativele culturale ale diferitelor organizaţii reprezentative ale comunităţii româno-elene. Vizitați site-ul nostru pentru a vă menține informat cu privire la formalităţile şi procedurile consulare, pentru a fi la curent cu activităţile Consulatului General, cât şi pentru a urmări activitatea diplomatica româno-elenă.

Vă asigur că ne dorim ca spațiul Consulatului General al României la Salonic să fie pentru români un loc primitor, iar consulul general şi echipa vor fi atenţi şi receptivi la solicitările Dumneavoastră.

 

Consul general,
Sabina-Madalina SOMACESCU

În prim plan

ANUNȚ IMPORTANT - Alegerile pentru Președintele României

05.11.2019

Vă informăm că, secțiile de votare din Salonic numărul 261 și numărul 262, pentru alegerea Președintelui României 2019, se găsesc în cadrul Centrului Expozițional HELLEXPO.…

ANUNȚ IMPORTANT

31.10.2019

În contextul alegerilor prezidențiale care vor avea loc în perioadele: · 8 - 10 noiembrie 2019 (turul I) și · 22 – 24 noiembrie 2019 (turul II), Consulatul…

Ghidul alegătorului român din străinătate

14.10.2019

GHIDUL ALEGĂTORULUI ROMÂN DIN STRĂINĂTATE ALEGERILE PENTRU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI DIN ANUL 2019 - Material…